Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Multivitamin nőknek

Multivitamin nőknek

Sági Zsolt - HillVital
2021. 05. 14. 13:40:00

A multivitamin nőknek, férfiaknak és gyermekeknek egyaránt hasznos lehet.
 

Minden esetben ajánlott életkornak, nemnek és fizikai aktivitásnak megfelelően megválasztani a multivitaminunkat.

 

Milyen vitaminok szedése ajánlott nőknek?

 

B-vitamin csoport

A B-vitamin csoport leginkább a szervezet energiával való feltöltéséért, a szellemi képességek megtartásáért és megfelelő működéséért, valamint a mentális egészsége megőrzéséért felelnek. Ez ráadásul abból is látszódik, hogy a különböző B-vitaminok hiánytünetei, egytől egyig kimerültséggel, fáradékonysággal, hangulatingadozással, valamint levertséggel áll összefüggésben. A B9-vitamin, amit más néven folsavnak is szokás nevezni, terhesség alatt kifejezetten fontos.
 

C-vitamin

A C-vitamint már nem kell bemutatni. A megfelelő mennyiségű C-vitamin szedése immunerősítő hatással rendelkezik. Azonban ezek mellett a C-vitamin erős antioxidáns is. Kiválóan alkalmazható a szabadgyökök ellen.
 

D-vitamin

A D-vitaminról legtöbbünknek az erős csontozat és a napfény jut eszébe. A D-vitamin azonban fontos szerepet tölt be az immunrendszer működésében is. Fogyasztására érdemes odafigyelni, különösen az ősztől tavaszig tartó időszakban. Ebben az időszakban ugyanis a nap ereje lecsökken, vagy csak néhány órára bújik elő. Ilyenkor a legtöbb ember D-vitamin hiányban szenved.
 

E-vitamin

Az E-vitamin a C-vitaminhoz hasonlóan antioxidáns hatással rendelkezik, vagyis felveszi a harcot a szabadgyökök ellen. Ennek köszönhetően védi a sejteket, segít a bőr rugalmasságának a megtartásában, valamint a kollagéntermelésben is. Nem véletlen, hogy a legtöbb kozmetikai készítményben találhatunk E-vitamint.

Mivel a multivitaminok megfelelő arányban vannak összeválogatva, ezért a bennük megtalálható vitaminok nagyobb részben képesek felszívódni.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a multivitaminok, illetve étrend-kiegészítők szedése nem helyettesíti a helyes és egészséges táplálkozást, valamint életmódot. A megfelelő eredmény elérése érdekében ezeket együttesen kell folytatni.
 

Multivitamin nőknek

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.