Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató Elfogadom
Menü

Vállfájdalom kezelése krém segítségével - Így segíthet!

hillvital.hu
2022. 12. 07. 14:33:00

A vállfájdalom kezelésére több módszer is létezik, ám attól függ, hogy mennyire komoly probléma áll a háttérben legyen az görcs, húzódás, feszülés vagy akár túlerőltetés. 

Sajnos bármi is okozza, képes tönkretenni az ember közérzetét akár napokra is.

A vállfájdalom kezelése nemcsak az életminőség szempontjából ajánlott hanem megelőzhetők vele a további bajok. A kezelés előtt mindenképpen ki kell deríteni, hogy mi okozza a fájdalmat és hogy milyen mértékű a fájdalom.

A vállfájdalom egyik oka a nem megfelelő matrac is lehet, tehát mindenképpen érdemes venni egy jó minőségű gerinckímélő matracot.

Nem ajánlott sokáig egy helyben ülni, főleg a számítógép és íróasztal előtt, mert megterhelő a gerincnek és a vállnak. Ha valaki hajlamos a vállfájdalomra, akkor egy rossz mozdulat miatt is meghúzódhat a váll. Nem csupán az ülő munkavégzés hanem az ülő életmód is okozhat vállfájdalmat. Sok ember nagyon egyoldalúan használja a testét ezért a felső végtagját is.

A nagyon sok hasonló mozgás sajnos diszharmóniát okozhat az izmokban egy idő után. Amikor egy tevékenységet sokszor megismételsz egymás után sokszor még csak kicsi intenzitással is, akkor egy idő után túlterhelődnek az izmok. Azok az izmok amelyek nem tudnak pihenni, ellazulni azok befognak gyulladni és befeszülnek.

Amikor ez bekövetkezik, akkor az izmok érzékenyek lesznek és fájdalmassá válnak.

Sajnos ez egy nagyon kellemetlen helyzet, mivel az izmok annyira károsodhatnak, hogy a mozgás is képtelenné válhat. A vállfájdalom persze nem csak a izomból származó probléma miatt alakulhat ki hanem sérülés miatt is. Akár egy régi törés, ficam vagy izomszakadás is kiválthatja a fájdalmat. Ezeket a problémákat viszont nem szoktuk a degeneratív vállproblémákhoz sorolni. Fontos még tudni, hogy egy nem jól kezelt vagy egyáltalán nem kezelt sérülés miatt is kialakulhat a vállfájdalom.

Szerencsére a vállfájdalom kezelése krém segítségével is lehetséges, amely képes kezelni és enyhíteni a váll fájdalmát.

A masszírozás nagyon jót tesz a fájó vállnak, és ezt legjobban balzsammal lehet elvégezni. A Gyógyfüves Mesterbalzsam 12 gyógynövényt tartalmaz. Masszírozáshoz ajánlott ez a balzsam. Próbáld ki te is!

Vállfájdalom kezelése krém segítségével

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 

Keresés