Menü

Íme a combfájdalom lehetséges okai

Veress Máté - HillVital
2020. 01. 17. 14:20:00

A belső comb fájdalmát okozhatja izomsérülés és vesekő is akár. Ezek a leggyakoribb okok. Izomsérülés által okozott belső comb fájdalom. 
 

A belső combban létrejött fájdalom általában kétféle módon írható le. Éles fájdalom és tompa sajgás jellemzi. Sokszor párosul hozzá másféle panasz is mint az izommerevség, gyulladás vagy mozgásbeszűkülés. A belső comb izmai bizonyos mozdulatok esetén mint a futball, sízés vagy vívás esetleg balett során is megsérülhetnek. A sérülés következtében létrejöhet lágyéktáji duzzanat is. Sportolás esetén mindig gondolni kell a szakszerű nyújtásra.

Csontot érintő problémák is lehetnek az okai. Az ízületi porc károsodásával és a csontcsőrök létrejöttével járó állapot lehet az ízületi gyulladás. Fájdalommal, merevséggel és akár mozgás esetén csikorgó hanggal is járhat. A csontot érintő állapot lehet még a csípő ütközési szindróma is. Ez sajnos a csípőízület elkopásához is vezethet.

Sérv miatt fájhat a belső comb. A leggyakoribb sérvtípus a lágyéksérv ami a tartós állás vagy a fizikai munka miatt alakul ki.

Érdekes de vesekő is okozhat belső comb fájdalmat. Amikor a vesekő végighalad a húgyutakon, akkor komoly fájdalmat okoz főleg ha nagyobb a vesekő. Ez a fájdalom akár a belső combokba is kisugározhat, de létrejöhet derék és alhasi fájdalom is. Van olyan nő aki a terhesség és a menstruáció során is érezhet fájdalmakat a belső combban.  

De mit is lehet ilyenkor tenni?

Ha könnyedén beazonosították a probléma hátterét pl. egy sport sérülés, akkor elég csak pihenni vagy meleg borogatást alkalmazni. Gyulladásnál érdemes hideg borogatást használni. Ízületi gyulladás és sérülés esetén eredményes lehet a fizioterápia több típusa is mint a gyógymasszázs, az elektromos kezelések vagy a lökéshullám terápia. Érdemes még kipróbálni a kezelés alatt a gyógynövényes termékeket is amelyek lerövidítik a gyógyulási időt és nem rendelkeznek semmiféle mellékhatással sem.

combfájdalom okai

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában