Menü

A derékfájdalom kezelése természetes módszerekkel

Veress Máté - HillVital
2021. 02. 26. 12:22:00

Lumbágónak is szokták nevezni a derékfájdalmat. A lumbágó a deréktájon vagy a hát alsó részén szokott előfordulni. A derékfájdalom akár hirtelen egy rossz mozdulat miatt is kialakulhat, de olyan eset is van, hogy napok kérdése a megjelenése.
 

A lumbágó egyre erősödhet, ezt pedig a hát alsó részén lévő idegszálak becsípődése okozza. A gerinc szakaszán ez a leggyakoribb akut fájdalom.

 

Nézzük melyek lehetnek a lumbágó kialakulásának okai:
 

- Akár egyetlen rossz mozdulat vagy hirtelen mozdulat.

- Amikor nem megfelelő módon emelsz fel egy nehéz tárgyat.

- Rendszeres megerőltetés is okozhatja.

- Az elhízás is hozzájárul a megjelenéséhez.

- A sok ülőmunka is hozzájárul, ezért ha teheted mindig állj fel és nyújtóztasd ki magadat.

- A mozgásszegény életmód.

- Akár lelki okok miatt is, vagy túlzott stressz esetleg a kevés alvás is okozhatja.

 

 

A derékfájdalom tünetei:

A legészrevehetőbb tünet a gerinc alsó részén létrejövő egyre csak erősödő, szúró és nyilalló fájdalom. Olyan erősen belehasíthat a fájdalom a derékba, hogy az illető alig bír lábra állni.

 

A mozgás is nehézkessé válik néha. A hátban lévő izmok nagyon görcsösen megfeszülnek és nem bír az egyén kiegyenesedni. Előfordulhat zsibbadás illetve érzékelés kiesés is.

 

Milyen kezelések ajánlottak?

Szokták mondani, hogy a legjobb kezelés a megelőzés, mivel a lumbágót nehezebb kezelni mint megelőzni.

 

Mindenképpen ajánlott a rendszeres mozgás amit nagyon jó formában tartja az embert és sokkal erősebbé teszi a hátat. Figyelj oda a testsúlyodra is, mivel akkor leveszed a terhet a hátadról és a derekadról. Ha ülőmunkát végzel akkor nagyon fontos a testtartás. Ha nehéz tárgyat emelsz, akkor behajlított lábbal és egyenes háttal guggolj le érte. Ha sportolsz, akkor mindig kezdd bemelegítéssel és fokozatosan emeld a terhelést. Amennyiben fizikai munkát végzel, akkor egy szünet után ne rögtön a nagy súlyokkal kezdd a munkát.

 

Ha már megvan a lumbágó, akkor nagyszerű gyógymód lehet a derék masszírozása. A derékmasszázs hatalmas előnye, hogy nem csupán a fájdalmat és a tünetet szünteti meg egy időre hanem a fájdalmat kiváltó okot is képes. Egy kezelés már akár azonnal hat, tehát nagy mértékben csökkenti a fájdalmat. Olyan eset is előfordulhat, hogy csupán egyetlen masszázsra van szükség és a fájdalom elmúlik rögtön. Masszázs közben ajánlott gyógynövényes balzsamot használni, ugyanis az gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik ami ilyenkor nagyon jól jön.  
 

Derék masszírozása.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.