Menü
FIGYELEM! SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Ünnepi szállítás

Tisztelt Vásárlónk!

Értesítjük hogy a karácsonyi időszak miatt a futárszolgálatnál rendkívül megnövekedett a csomagszám, ezért nem tudjuk megígérni a 24 órás szállítást, előfordulhat 2-3 munkanapos késés. Abban az esetben ha reggel kap sms-t és/vagy emailt arról, hogy szállítja a futár, akkor fog érkezni. Ha nem kap ilyen üzenetet, akkor kérem ne várja a csomagot.
Ügyfélszolgálat: 0642/783-718; info@hillvital.com

Türelmét megköszönve, HillVital csapata

ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Ezt tedd, ha hátfájás kínoz!

Ezt tedd, ha hátfájás kínoz!

Sági Zsolt - HillVital
2021. 06. 08. 12:14:00

A hátfájdalom igen széles körben okoz problémákat.
 

Érdemes tisztában lenni azzal, hogy a hátfájdalom egy tünet, melynek sokféle kiváltó oka lehet.
 

A hátfájdalom lehet akár akut vagy krónikus eredetű is.
 

Abban az esetben, ha akut hátfájdalomról beszélünk, akkor egy meghatározható cselekmény, sérülés, baleset vagy esetleg egy rossz mozdulat a fájdalom okozója. Krónikus esetben valamilyen rendszeres tevékenység következtében alakul ki a fájdalom. Krónikus hátfájdalom okozója lehet a helytelen testtartás, erőltetés, valamint izomgörcs, gerincsérv és csigolyák közötti porckopás is.
 

Attól függően, hogy a gerinc melyik szakasza érintett a fájdalomban az alábbi fájdalmakról beszélünk.

Nyaki gerinc eredetű
Háti gerinc eredetű
Ágyéki gerinc eredetű

 

Mit tegyünk, ha hátfájás kínoz?

A hátfájdalom megszüntetésénél elsőbbséget élvez a fájdalom eredetének a kezelése. A hátfájdalom hátterében gyakran valamilyen anatómiai gyulladás áll. Ez lehet ízületi vagy akár izom eredetű is. A fájdalom megszüntetéséhez a gyulladás megszüntetése szükségeltetik.
 

Általánosságban elmondható, hogy a legjellemzőbb, hogy egy-egy rossz mozdulat, vagy hosszabb ülést, állást követően lép fel a fájdalom.

 

Ilyenkor a fájdalom elsősorban aktivitásra jelentkezik és nyugalomban mérséklődik. Jellemző lehet továbbá a kényszertartás, ami röviden azt jelenti, hogy a beteg egy olyan pozíciót vesz fel, amely számára a legkevésbé fájdalmas. Ilyen esetben nem kell gyanakodni nagyobb bajra, 1-2 napos ágynyugalom, valamint fájdalomcsillapító krémek használata javasolt.
 

Abban az esetben, ha az erős fájdalom fennáll, és még nyugalmi állapotban is jelentkezik, akkor fertőzés és gyulladás is állhat a háttérben. A fájdalmat számos különböző betegség vagy szervi eltérés is okozhatja. Ebben az esetben az okok diagnosztizálásához több vizsgálatra is szükség lehet.
 

Fáj az egész hátam

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.