Menü
FIGYELEM! SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Ünnepi szállítás

Tisztelt Vásárlónk!

Értesítjük hogy a karácsonyi időszak miatt a futárszolgálatnál rendkívül megnövekedett a csomagszám, ezért nem tudjuk megígérni a 24 órás szállítást, előfordulhat 2-3 munkanapos késés. Abban az esetben ha reggel kap sms-t és/vagy emailt arról, hogy szállítja a futár, akkor fog érkezni. Ha nem kap ilyen üzenetet, akkor kérem ne várja a csomagot.
Ügyfélszolgálat: 0642/783-718; info@hillvital.com

Türelmét megköszönve, HillVital csapata

A lefekvéskor jelentkező hátfájás

Sági Zsolt - HillVital
2020. 02. 28. 12:11:00

Miért jelentkezik hátfájás lefekvéskor?

Háttal kapcsolatos problémákkal előbb utóbb mindannyian szembesülünk. Gyakran csak enyhe problémákra utal, ám néhány esetben javasolt azonnal orvoshoz fordulni.

Most ezeket a hátfájás típusokat szedtük össze.

Ha a fájdalom elsősorban éjszaka jelentkezik:

Annak ellenére, hogy valakinek gyakran fáj a háta a legtöbben képesek felvenni egy olyan kényelmes testtartást, ami kényelmes az alváshoz. Amennyiben ez nem sikerül, vagy a hátfájás folyamatosan lefekvéskor jelentkezik, akkor tanácsos orvoshoz fordulni, mivel ez akár azt is jelezheti, hogy valamilyen fertőzés támadta meg a gerinc csontállományt.

Diagnosztizált csontritkulás esetén:

Amennyiben a csontritkulást már diagnosztizálták, akkor mindenképp keressük fel orvosunkat, hiszen a hátfájás könnyen utalhat gerinccel kapcsolatos problémákra, amiket ki kell vizsgálni és kezelni kell.

Bizonytalan a fájdalom pontos helye:

Abban az esetben, ha az egyik pillanatban úgy érezzük, hogy a hátunk felső része, majd az alsó, vagy esetleg az egész háti szakasz fáj, akkor ez akár a szívroham kezdeti jele is lehet. Főleg abban az esetben, ha a fájdalom a mellkasból indult és onnan terjedt a hátunkra. Ha a fájdalom nagyon erős, hirtelen jelentkezik, és nem tudjuk meghatározni a pontos helyét, akkor javasolt orvoshoz fordulni vele. Abban az esetben, ha állkapocsfájdalom, hányinger és szédülés is jelentkezik, akkor azonnal kórházba kell menni.

Ébredés utáni végtagmerevség:

Az ébredés utáni végtag merevségnek igen sok oka lehet. Ezek közül többségük szinte ártalmatlan. Ilyen lehet például a napközbeni fizikai megerőltetés, kényelmetlen alváspozíció, vagy esetleg a nem megfelelő méretű párnák. Abban az esetben viszont, hogy ha a végtagmerevség és a hozzá társuló hátfájdalom ébredést követően fél-vagy egy órával sem szűnik meg, akkor lehetséges, hogy valamilyen ízületi gyulladás áll fenn. Ebben az esetben alkalmazhatunk gyulladáscsökkentő krémeket, valamint annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk a probléma okáról, érdemes kivizsgálni.

Hátfájás lefekvéskor

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.