Menü

Gyógynövény teák az egészségmegőrzésért

Sági Zsolt - HillVital
2019. 11. 29. 14:40:00

A gyógynövények fontosságát már évszázadok óta tudjuk, a gyógynövények a népi gyógyászat alapjai.

A mai rohanó életünkben, amikor sokszor megfeledkezünk az egészséges életmód szabályainak betartásáról, illetve amikor egyre több méreganyag jut a szervezetünkbe fontos, hogy megálljunk egy pillanata és végiggondoljuk, hogy min és hogyan tudunk változtatni. Régen a gyógynövény teák jelentették az elsődleges gyógyszereket, a szintetikus gyógyszergyártás csak a XX. század elején kezdte termékeit gyártani. A szintetikus gyógyszerek megjelenése egyre jobban háttérbe szorította a gyógynövény teák használatát. A gyógynövény teák fogyasztása manapság kezd újra divatossá válni, hiszen az egészséges életmódhoz nem tartozik hozzá a felesleges szintetikus anyagok szervezetbe vitele. Az egészséges életmód pedig egyre népszerűbb, hiszen az ember kezd ráébredni arra, hogy semmi jót nem tesz testével, ha rengeteg műanyaggal tömi meg testét.

Talán most következett el újra egy változás, ami lassan visszahozza a természetes dolgokat, amely felhívja a figyelmet a környezetünk és testünk egészségének megőrzésére.

A tudatos életvitelben megszokottá, szinte hétköznapivá válik a gyógynövény teák fogyasztása. A tea kiválasztása, elkészítése és elfogyasztása már éppen elég ahhoz, hogy szervezetünkre, egészségünkre szánjunk egy kis időt ebben a rohanással teli világban. A gyógynövények felhasználási területei közül sokfélét ismerünk, talán a legismertebb a főzetként vagy forrázatként alkalmazott módszert. Tulajdonképpen a főzetből és a forrázatból készül az italként fogyasztható tea, de a nagyanyáink által bevált külső borogatás is így készül.

A gyógynövény teát használhatjuk még öblítésre, de különféle betegségek alkalmával, mint például a felfázás, ülőfürdőként is tökéletes.

A gyógynövény tea elkészítésénél nagyon fontos, hogy a növények megfelelő hatóanyagai megfelelően oldódjanak ki és csakis azok kerüljenek a felhasználásra szánt folyadékba. Fontos, hogy ismerjük a gyógynövény teák hatóanyagait és a különféle teafüvek elkészítési módját. Léteznek például olyan teák, amelyeket nem szabad forrásban lévő vízzel leönteni. Nem mindegy, hogy egy-egy teafű mennyi ideig ázik a vízben stb. A gyógynövény teák hatóanyaga legjobban akkor érhető el, ha nem ízesítjük a teát, ám ha már kellőképpen kihűlt, akkor mézzel és citrommal még jobb hatás érhető el.

Gyógynövény teák

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A tavasz érkeztével véget ér a téli életmódunk. Ezt a folyamatot egy méregtelenítő kúra segítségével is felgyorsíthatjuk, így könnyebben szabadulhatunk meg a felgyülemlett méreg-, és salakanyagoktól. Ez a rövid olvasmány ebben nyújthat segítséget számodra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.