Menü

Egy csodálatos gyógynövény, amely akár a daganatos sejtek 98%-át elpusztíthatja

HillVital
2020. 01. 08. 08:04:00

Ez a növény megöli a rákos sejtek 98%-át 16 óra leforgása alatt.

A képen lévő gyógynövény a daganatos sejtek 98%-át megölheti mindössze 16 óra leforgása alatt. Ám ezt még csak egy kutatás mutatta ki.

Nevezetesen, a “Life Science” magazin publikálta először az édes ürömről azt, hogy az - amit a kínai orvoslás már régóta használ - a tüdőrák sejtek nem kevesebb, mint 98%-át megöli mintegy 16 óra alatt.

A gyógynövény önmagában a tüdőrák sejtek számát akár 28%-al csökkenti, de vassal együtt használva az édes üröm teljesen “törli” a rákot szervezetünkből és ahogy kísérlet mutatta, ez a növény e mellett az egészséges tüdősejtekre nem volt hatással.

Az édes ürömöt a múltban erős malária elleni orvosságként használták, de mára már bizonyított tény, hogy ez a gyógymód hatékony a rák elleni küzdelemben is. Amikor a tudósok a növényhez vasat adtak a tanulmány folyamán, a vas a rákos tüdősejtekhez kapcsolódott.

Az üröm szelektíven támadta a “rossz”, vasat tartalmazó sejteket, és a “jó”, egészséges sejteket érintetlenül hagyta. Általánosságban elmondható az eredmények szerint, hogy az édes üröm beavatkozik a rákos sejtek életébe.

A szirmaiból és a leveleiből nagyszerű szert lehet készíteni ami elpusztítja a rákos sejteket, azonban az egészséget nem károsítják. Ez a gyógyhatású gyógynövény elpusztítja a rosszindulatú sejteket, ezért remélhető, hogy nagyobb adagban adható lesz később a daganatos betegeknek. Az édes üröm (artemisia annua) készítmények megvásárolhatóak kapszula és kivonat formában. Többféle rákos sejtben is tesztelték a gyógynövény hatását és hatásosnak is bizonyult mellékhatások nélkül.

Ezt a növényt otthon magról is lehet termeszteni, kivonatát pedig csepp vagy kapszula formájában árusítják az interneten.
 

Az édes ürömöt az őszirózsafélék alcsaládjába sorolják. Ha eltöröd a szárát, akkor erős, aromás illat fogad és az íze is keserű. Az ürömfajok főleg a mérséklet övezetekben élnek mint a sztyeppe és a félsivatag. Magyarországon őshonos az egynyári üröm vagyis az édes üröm. Ez a növény már 2000 éve jelen van a gyógyászatban, a népi gyógyászatban több évszázada használják lázcsillapításra és maláriára is. Régen használták aranyérre és egyes bőrbetegségekre. Így néz ki közelebbről az édes üröm.

 

Az édes üröm csodálatos hatásai.

Az édes üröm tea fogyasztásáról és annak hatásairól különböző információk állnak rendelkezésünkre.

Különböző kutatások és tanulmányok is foglalkoztak már vele, azonban sajnos nem jelenthető ki egyértelműen, hogy az édes üröm gyógytea rák ellen 100%-an és biztonságosan bevethető, alkalmazható lenne mindenki számára. Minden esetre ha mégis úgy döntenénk, hogy fogyasztunk a teából, akkor arra érdemes odafigyelni, hogy 8-10 gramm szárítmányra nagyjából 5-10 dl forró vizet öntsünk, melyet langyosan fogyasszunk. A tea fogyasztása mellett javasolt a bőséges folyadékfogyasztás, valamint abban az esetben ha más gyógyszereket is szedünk, akkor használat előtt mindenképp javasolt orvossal egyeztetni róla! 

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.