Menü

Hogyan lassítható a szem öregedése?

Veress Máté - HillVital
2020. 07. 08. 14:42:00

A szem öregedését nem lehet ugyan megelőzni, de a látásunkat védhetjük.

Sőt, az öregedési folyamat lassítható, ha odafigyelünk az életmódunkra. Ha a látásunkkal kapcsolatban bármilyen panaszunk van (homályos látás, fények illetve foltok villózása, a fényforrás körüli szivárvány, vagy akár csak fejfájás hosszan tartó közelre nézéskor), azonnal forduljunk orvoshoz.

A szem öregedésének tünetei a következők: A szokásos olvasótávolságból a betűk összemosódnak. Huzamosabb olvasás során szemünk elfárad, fejünk megfájdulhat.

Ezért nagyon fontos, hogy rendszeresen ellenőriztessük a szemünket!

Idejében elkezdett kezeléssel megállítható a szem romlása. Bizonyos betegségek is - mint például a cukorbetegség és a magas vérnyomás - ártanak a szemnek. Tehát elsődleges szempont ezeknek az alapbetegségeknek a kezelése, gyógyítása. Sokat tehetünk a szemünk védelme érdekében, ha védjük a szemünket a nappal szemben! Használjunk UV-védős napszemüveget! Használjunk megfelelő erejű megvilágítást a munkánkhoz! Táplálkozzunk egészségesen, a szem meghálálja. Együnk bőségesen zöldséget és gyümölcsöt, ezek ugyanis általában nagy mennyiségű antioxidáns anyagot, A-vitamint és béta-karotint tartalmaznak. Ezek létfontosságúak az egészséges látás megőrzésében. Ha szemüveg szükséges, megfelelőt válasszunk! Csak szakorvos által felírt szemüveget hordjunk, ne vásároljunk az üzletekben, piacokon. Rendszeresen ellenőriztessük, hogy a szemüvegünk még mindig jó-e. Egy nem megfelelő szemüveg rengeteget ronthat a látásunkon.

A retina alkotóelemei a lutein, a zeaxantin és a DHA. Ezeket sajnos nem tudja előállítani a szervezet, és étrend-kiegészítőkkel valamint az étrenddel kell bejuttatni. A lutein és a zeaxantin megtalálható a spenótban, a káposztafélékben és a körömvirágban is. Az antocianinok megtalálhatóak a fekete áfonyában. A DHA omega-3 zsírsav főleg halakban és algában található meg. A lutein valamint a zeaxantin a makulában fordul elő. Ebből az életkor előrehaladtával egyre többet veszít az ember és ez látásromlással jár.

HOGYAN LASSÍTHATÓ A SZEM ÖREGEDÉSE?

 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés