Menü

Ezeket a panaszokat okozhatja az izmok túlerőltetése

Veress Máté - HillVital
2021. 01. 28. 10:32:00

Akár egy túl erős ütés, sérülés vagy egy megerőltetett gyakorlat is okozhatja az izmok túlerőltetését.
 

Ezek a károsodások lehetnek fájdalmasak de általában ártalmatlanok és nem szoktak sokáig tartani. 
 

Egy ilyen túlerőltetés akármilyen korban előfordulhat, a leggyakoribb bántalom általában az inak begyulladása akár a bokában és a csuklóban. 
 

Arra oda kell figyelned, hogy ha a tevékenységet folytatod ami a túlerőltetést okozza, akkor csak további károsodást okozol magadnak. 

 

Ha pihenteted a károsodott, fájdalmas vagy gyulladt testrészt, akkor javulni fog a helyzet. Ilyenkor általában fájdalomcsillapító gyógyszereket szoktak felírni, de mi inkább a gyógynövényes balzsamokat ajánljuk, ugyanis azok is képesek levinni a gyulladást és fájdalmat is enyhíthetik.


A megerőltetés miatt kialakulhat teniszkönyök is amit okozhat a fizikai erőltetés nem csupán a tenisz. Az inak ilyenkor megfeszülnek és begyulladnak. Azoknál gyakori még a teniszkönyök akik fizikai munkát végeznek és folyamatosan fogják a szerszámokat. Itt azonban nem csak a könyökből származó feszült vagy gyulladt inak okozhatnak hasonló problémát. A csukló és a nyak estében szintén fenn áll ugyanez a probléma, amely bizsergéssel, zsibbadással jelentkezik a karban.

A befagyott váll oka lehet a vállízületi tok begyulladása vagy zsugorodása, éppen ezért a váll merev lesz és fájni fog. Ebben az esetben a vállat állandóan mozgatni kell, és így nem fog úgymond „befagyni”. Laza gyakorlatokkal kell hozzájárulni, hogy a váll kilazuljon.

 

A túlerőltetés okozhat íngyulladást is. Ezt tendinitisznek is szokás nevezni. Ilyenkor a fájdalom megakadályozza az az éríntett ízületek mozgását. 

Az ún. pattanó ujj is kialakulhat ami során az inak nagyon súlyosan begyulladnak és nagyon könnyen elszakadhatnak, ilyenkor már sebészeti beavatkozásra van szükség. Sok pihentetéssel és gyógynövényes balzsammal könnyedén gyógyítható, rosszabb esetben szteroid injekciót adnak.  

Izom megerőltetés tünetei

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Sajnos a meleg beköszöntével megszaporodnak az aranyeres panaszok is. Ez többek között annak köszönhető, hogy az aranyér is egyfajta visszér, amire a meleg nincs kedvező hatással. Ez a 7 leghatásosabb aranyér elleni tipp segíthet a kezelésben!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.