Menü

Ne vedd félvállról a karfájdalmat!

Veress Máté - HillVital
2020. 08. 25. 09:45:00

Nagyon gyakori mozgásszervi panasz szokott lenni a karfájdalom, ez persze több ok miatt is kialakulhat. Nagyon fontos, hogy ha már napok óta érzed a fájdalmat, akkor mindenképpen kezelni kell minél hamarabb.

 

Ha a karodat oldalra emeled és a váll magasságában érzed a fájdalmat, akkor valószínűleg az inak gyulladtak be. Egy ilyen gyulladás esetében a mindennapi mozdulatsorok is kínzó fájdalommal járnak.

 

A fájdalom először csak a mozgáskor érzékelhető, aztán elkezd fájni nyugalmi állapotban is, elsősorban éjszaka valamint az érintett oldalra való fekvéskor.

 

Ha ez az állapot tartósan fennáll, akkor a rotátorköpenyt alkotó izmok valamint az inak elkezdhetnek zsugorodni és a váll mozgatása nagyon beszűkülhet, ezt nevezik befagyott váll szindrómának.
A hirtelen jött nagy terhelés is okozhat gyulladást a karban. Ha nem megfelelően melegítesz be egy súlyzós edzésnél már az is okozhat problémát. Ha tartósan fej felett végzett munkát végzel, ilyen a festők dolga is.

A karok megterhelődnek és begyulladhatnak. Ebben az esetben érdemes 1-2 napra nyugalomba helyezni a végtagokat. Ajánlott még a vállat nagyon óvatosan tornáztatni, így megelőzheted a mozgás beszűkülését. A fájdalmas területet ajánlott hűteni is jégzselével vagy akár fagyasztott borsóval.

Figyelj rá oda, hogy a bőr nehogy megfagyjon, ezért tegyél a jég és a bőr közé egy vékony ruhát. Nagy segítséget jelenthetnek a gyógynövényes balzsamok is amelyek nem csupán a fájdalmat képesek enyhíteni hanem a gyulladást is csökkentik.

Jobb karba sugárzó fájdalom

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.