Menü
FIGYELEM! SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Ünnepi szállítás

Tisztelt Vásárlónk!

Értesítjük hogy a karácsonyi időszak miatt a futárszolgálatnál rendkívül megnövekedett a csomagszám, ezért nem tudjuk megígérni a 24 órás szállítást, előfordulhat 2-3 munkanapos késés. Abban az esetben ha reggel kap sms-t és/vagy emailt arról, hogy szállítja a futár, akkor fog érkezni. Ha nem kap ilyen üzenetet, akkor kérem ne várja a csomagot.
Ügyfélszolgálat: 0642/783-718; info@hillvital.com

Türelmét megköszönve, HillVital csapata

A térdtől lefelé lévő lábfájás okai

Sági Zsolt - HillVital
2020. 02. 26. 09:48:00

Lábfájdalom szinte minden ember életében jelentkezett már.

Fáj a lábam térdtől lefelé. A kor előrehaladtával nem csak halljuk de gyakran tapasztaljuk is ezt. Mi lehet ennek az oka? Mégis mitől fáj a lábam?
 

A leggyakoribb és egyben a leghamarabb múló lábfájdalom oka az izmokban keresendő.

Leginkább izomláz, húzódás vagy akár zúzódás idézi elő. Szerencsére ezek különösebb, komolyabb kezelést nem igényelnek. Természetesen gyógyulást segítő krémek alkalmazhatóak.
 

Mitől fájnak a lábaim? Abban az esetben ha a lábfájdalom térdtől lefelé jelentkezik, akkor ezt a legtöbbször az alábbi problémák okozzák:
 


Ízületi, gyulladásos-kopásos betegségek:

Sajog a lábam! Ha a sajogást érzed lehet egyszerű ízületi fájdalom is. Ez a lábfájdalom leggyakrabban magában a térdben, valamint a boka és lábfej környékén jelentkezik. A nagyobb igénybevételnek köszönhetően jelentkezik. Kiváltó oka lehet a megerőltető fizikai munka, a kor, valamint betegség is előidézheti. Mind a három esetben csökken az ízületi folyadék mennyisége. Ennek köszönhetően a csonton kinövések keletkezhetnek, sérülhet az ízületi tok, valamint gyulladásos folyamatok is megindulhatnak.

Érszűkület:

A lábikrafájdalom igen gyakori kiváltó oka az érszűkület. Az érszűkület első tünete maga a lábikrafájdalom. Szűkült verőér esetén a verőérbe nem tud megfelelő mennyiségű vér a lábizomba szállítódni. Ilyenkor oxigénhiányos állapot lép fel és a szervezet ezt fájdalommal jelzi. Ennek a problémának igen gyakori tünete, hogy 50-100 méter megtétele után a lábikra elkezd fájni, amely megálláskor csökken, valamint teljesen megszűnik. Ezt követően újabb 50-100 méter után a fájdalom ismét jelentkezik. További jellemzője a hideg végtagok.

Visszér-tágulat:

Ez szintén egy keringési probléma, amely könnyed térd alatti fájdalmat okozhat. Az érszűkülettel ellentétben, itt nem az oda, hanem a visszajuttatott vér mennyiségével van probléma. A visszeres lábra jellemző a sok állás, ülés után, éjszaka jelentkező feszülő érzés. A láb ilyenkor a vissza nem szállított folyadék miatt gyakran meg is dagad. Jellemző rá az éjszakai lábgörcs. Egyes esetekben megjelenhetnek kitüremkedő kacskaringós visszerek is. Leggyakrabban a 30 éves kor, valamint szülés után jellemző. Az állandó ülő, illetve álló munka szintén elősegíti a kialakulását.
 

Tehát ha azt érzed, hogy „térdtől lefelé fáj a lábam”, akkor a fentebb említett problémákra kell gondolnod. De nem kell megijedned, mert van megoldás mindenre.
 

Fáj a lábam térdtől lefelé

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: láb lábfájás lábfájdalom
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.