Menü
FIGYELEM! SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Ünnepi szállítás

Tisztelt Vásárlónk!

Értesítjük hogy a karácsonyi időszak miatt a futárszolgálatnál rendkívül megnövekedett a csomagszám, ezért nem tudjuk megígérni a 24 órás szállítást, előfordulhat 2-3 munkanapos késés. Abban az esetben ha reggel kap sms-t és/vagy emailt arról, hogy szállítja a futár, akkor fog érkezni. Ha nem kap ilyen üzenetet, akkor kérem ne várja a csomagot.
Ügyfélszolgálat: 0642/783-718; info@hillvital.com

Türelmét megköszönve, HillVital csapata

Lapocka fájdalom? Mégis mi okozza a tüneteket?

Veress Máté - HillVital
2020. 07. 23. 11:19:00

Azt tudnod kell, hogy a vállízület mozgásai nagyon összetettek, a gömbízület akár 360 fokos körmozgást is képes lehetővé tenni.

A vállmozgató izmok a fő stabilizáló tényezők szoktak lenni, de a szalagoknak és az inaknak is nagy szerepük van, hogy minél jobban bírják az ízületek a strapát. 

A vállízület merevség és a lapocka körüli fájdalomnak több oka is lehet. A helytelen testtartás miatt valamint a mozgásszegény életmód és a stressz miatt a lapockát körülvevő izomcsoportok megrövidülhetnek. 

Ebben az esetben az izomrostok hajlamosak lehetnek, túl nagy  erőteljes nyomást produkálni, azért hogy kiegyenlítsék az izomrendszerben kialakult aszimmetriát.

Gyakran előfordulhat, hogy az ideg becsípődik és a fájdalom miatt az egész vállízület és a lapocka mozgatása is beszűkül. A fej jobbra és balra fordítása is nehézkes lehet, a karok felemelése is képes minimálisra csökkenni valamint a váll mozgatására fájdalom alakulhat ki.

A lapocka alatti izom görcsös letapadása is okozhatja a fájdalmat, illetve kialakulhat még nehézlégzés, szívritmuszavar és hőhullámok is.

A lapockák körüli izmok szerepet játszanak a vállak a lapockák mozgatásában. Nagyon sok feladatot látnak el ezek az izmok. A legalapabb mozdulatokhoz is hozzájárulnak. Az izomrostok nagyon könnyedé megsérülnek, de viszont képesek gyorsan regenerálódni. Ez a folyamat sajnos hegesedéssel jár. Egy kisebb izomszakadás is nagyon kellemetlen tüneteket okozhat.

Egy gyógymasszázs nagyon segít a gyógyításban, mivel ilyenkor a gyenge és túlfeszített izmokra fejtenek ki nyomást az ujjakkal.

Akkor is kialakulhat a fájdalom ha nem veszed figyelembe a fizikai teljesítőképességeid határait. A terhelést csak apránként emeld akármit is csinálsz, így nem fogsz lesérülni.

Pszichés problémák is hozzájárulnak a lapocka fájdalom vagy akármilyen fizikai fájdalom kialakulásához. Próbáld meg legyőzni a stresszt illetve ne rágódj a múlton vagy egy rossz emléken.
A gyógynövények sokat segíthetnek a fent említett masszázzsal együtt.  

Lapocka izomletapadás 

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.