Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Maca fogyasztás terhesség alatt

Maca fogyasztás terhesség alatt

Sági Zsolt - HillVital
2020. 07. 01. 12:12:00

A maca por egy szuperélelmiszer, amely vitaminokban, ásványi anyagokban, valamint zsírsavakban is gazdag.

A maca gyökér por fogyasztása rendkívül jó hatással van a libidóra, valamint növeli a termékenységet is. Terhesség alatti időben azonban fogyasztása előtt mindenképp konzultáljunk orvosunkkal.

A maca gyökér por fogyasztása a nők és a férfiak számára egyaránt előnyös.

A nők esetében segíthet az életminőség javításában, ugyanis jótékony hatással van a szexuális egészség, a termékenységre, valamint csökkenti a változó kori panaszokat.

Változó kori tünetek

A maca gyökér a magas tápanyag-sűrűsége és fitokémiai tartalma miatt kiegyenlítő hormonként hat. A maca gyökért fogyasztó nők az olyan változó kori tünetek csökkenését érezték, mint a hőhullámok, alvászavar, éjszakai izzadás, valamint depresszió.

Depresszió, szorongás és stressz csökkentése

Kutatások azt bizonyítják, hogy a természetes zsírsavak fontos szerepet játszanak a jó hangulat elérésében és a teljes agyi egészség támogatásában. A maca gyökérben található zsírsavak segítenek az agyi funkciók javításában, amelyek az elemző készség stabilitásáért, a kognitiv funkciókért, valamint a racionális gondolkodásért felelnek. Számos orvos javasolja is a az omerga-3 zsírsavat a depresszió, szorongás, valamint a stressz tüneteinek a csökkentésére.

A termékenység növelése

A terméketlenség egyre nagyobb problémát jelent. Nem csoda, hogy sokan keresnek természetes gyógymódokat a termékenység javítására. Az eddigi kutatásokban eddig csak az állatokra összpontosítottak ezen a téren, viszont az eredmények nagyon kedvezőek. Képes a luteinizáló hormon növelésére, amely fontos szerepet játszik a termékenység javításában. Annak érdekében, hogy ezen a téren a legjobb hatást tudjuk elérni a legjobb választásnak a piros maca bizonyul.

Maca por terhesség alatt

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A tavasz érkeztével véget ér a téli életmódunk. Ezt a folyamatot egy méregtelenítő kúra segítségével is felgyorsíthatjuk, így könnyebben szabadulhatunk meg a felgyülemlett méreg-, és salakanyagoktól. Ez a rövid olvasmány ebben nyújthat segítséget számodra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában