Menü

Miért érdemes BIO élelmiszereket vásárolni?

Sági Zsolt - HillVital
2016. 04. 04. 10:18:00

A „BIO” megjelölés a legismertebb hazánkban, de ennek alternatívái is használhatók, mint például a „organikus, eco, öko”, melyek lényegében ugyanazt jelentik.

A BIO körülmények között előállított élelmiszerek nagyon komoly ellenőrzésen esnek keresztül, a termék alapanyagainak előállításától a piacra kerüléséig. Így, aki bioterméket vásárol, egy fontos lépést tesz előre az egészséges élet útján.

A bio élelmiszerek fogyasztása

Hogy miért is éri meg nekünk bioélelmiszereket fogyasztani?

A biotermékek esetében nem találkozhatunk tartósítószerekkel, ízfokozókkal, egyéb szintetikus anyagokkal, állományjavítókkal, ezen kívül géntechnikailag módosított anyag sem található bennük. Ezáltal ezek az élelmiszerek nagy valószínűséggel nem fognak számunkra káros anyagokat tartalmazni. Azoknak az embereknek, akik a szintetikus termékek egy részére allergiásak, vagy esetleg daganatos betegségben szenvednek, érdemes kerülni a tartósítószerekkel és élelmiszeradalékokkal teli termékeket.

Kifejezetten érzékeny növényeink a gyógygombák, hisz a környezetükben lévő mindenféle anyagot képesek magunkba szívni és felhasználni. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a gyógygombákat biokörülmények között termesszük, csak így tudunk káros anyagoktól mentes gyógygomba terméket kapni. Hazánkban Fülöpjakabon van az ország, s talán Európa egyik legnagyobb biogazdasága, ahol Gyöngyösi Sándor biokörülmények között termeszti gombáit. A ganoderma és a shiitake gomba után most már a süngomba és a gyapjas tintagomba nagyüzemi biotermesztését is sikerült megvalósítania.

A termesztéstől a feldolgozásig minden folyamatot a Biokontroll Hungária Kft ellenőrzi Fülöpjakabon. A gyógygombák rengeteg hasznos anyagot tartalmaznak, így például vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, aminosavak tömege található meg az őrleményekben, így természetes forrásául szolgálnak ezeknek. A ganoderma gomba felhasználásával kávé, tea, csokoládé, valamint kozmetikumok is készülnek bio minőségben.

Miért érdemes BIO élelmiszereket vásárolni?

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.