Menü

5 ok ami a hát és a derékfájdalom mögött állhat!

Veress Máté - HillVital
2020. 07. 28. 10:56:00

Nagyon sok ember csak akkor jut már el az orvoshoz, amikor már annyira fáj a derék vagy a hát, hogy már teljesen megnehezíti a mindennapokat is.

 

Több oka is lehet a hátfájásnak, ezért nagyon fontos, hogy pontosan meghatározd ezt az okot, hogy aztán a gyökerénél lehessen kezelni.
 

És akkor most nézzük, hogy melyek lehetnek a lehetséges okok:


Sok ülés: Napjainkban ezt a témakört az orvostudomány külön területnek veszi, mégpedig „ülésbetegségnek” nevezik. Általában az irodai dolgozók, könyvelők, informatikusok illetve egyes tanulók szoktak ezzel a problémával küzdeni. Ilyenkor legfőképpen a hát alsó szakaszának a fájdalma okoz gondot. Ez valószínűleg az irodai széken való helytelen ülés miatt lehet és persze a hosszan tartó ülés miatt.
 

Stressz: A rohanó élte miatt kialakult stresszt érezni lehet sajnos a hátban, derékban, vállban és a nyakban is. A görcsös és merev izmok nagyon sok fájdalmas mozdulatokkal járnak. Ha sokáig feszül az izom, akkor izomgörcs alakul ki ami akár krónikus fájdalomhoz is vezethet. Az állandó feszülés miatt az izmok, az inak és a szalagok egyensúlya felbomlik és így alakul ki a beállt nyak, a fájdalmas derék és hát.

Egészségtelen életmód: A mozgásszegény életmód valamint a sok rossz minőségű étel több krónikus betegség kialakulásához is vezethet. A túlsúly megterheli a gerincet valamint megterheli az izomzatot és a szalagokat is. Ha megfelelő étrendet folytatsz és rendszeresen mozogsz, akkor megelőzheted a bajt.

Öregedési folyamatok: Sajnos ahogy öregszik az ember, úgy módosul a gerincet felépítő struktúra is. A porckorongok veszítenek a víztartalmukból, az ínszalagok rugalmatlanná válnak, az izmok és a csigolyák megváltoznak. Az ilyen változások vezetnek a gerincfájdalomhoz, zsibbadáshoz vagy érzéskieséshez.

Sérülés:
Egy hirtelen és rosszul kivitelezett mozdulat, sportolás közben vagy a mindennapok során súlyos fájdalomhoz is vezethet. Akármilyen sérülést szenvedtél, érdemes egy orvosnak megmutatni, vagy minél hamarabb bekenni gyógynövényes balzsammal.  

Mitől fáj a hátam és a derekam

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.