Menü
FIGYELEM! SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Ünnepi szállítás

Tisztelt Vásárlónk!

Értesítjük hogy a karácsonyi időszak miatt a futárszolgálatnál rendkívül megnövekedett a csomagszám, ezért nem tudjuk megígérni a 24 órás szállítást, előfordulhat 2-3 munkanapos késés. Abban az esetben ha reggel kap sms-t és/vagy emailt arról, hogy szállítja a futár, akkor fog érkezni. Ha nem kap ilyen üzenetet, akkor kérem ne várja a csomagot.
Ügyfélszolgálat: 0642/783-718; info@hillvital.com

Türelmét megköszönve, HillVital csapata

ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A nyakmerevségről…

A nyakmerevségről…

Sági Zsolt - HillVital
2021. 01. 20. 13:26:00

A nyakmerevségnek az egyik jellegzetes tünete a fájdalom valamint a nyak mozgatásának nehézsége.

Ez a fájdalom legfőképpen a fej oldalra fordításakor érezhető. Olyan is létrejöhet, hogy a nyak merevvé válhat de annyira, hogy csak a test elfordításával tudsz oldalra nézni.
 

Ez a panasz inkább reggel szokott jelentkezni felkelés után, de rosszabb esetben akár egész nap is érezhet a fájdalom.

A nyakmerevség leggyakoribb ok a rándulás lehet. Általában a lapockaemelő izom a leghajlamosabb a sérülésekre. Ez kapcsolja össze a nyaki gerincet a vállal. Ez az izom akár a hétköznapi tevékenységek során is létrejöhet. 

Akár egy rossz pozícióban történő alvás, egy sportsérülés. A számítógép és a mobiltelefon használat során is létrejöhet a fájdalom. A tartós stressz is vezethet a nyak merevségéhez. Igen, sajnos ezek mind a fájdalom kialakulásához vezetnek. Legegyszerűbben úgy tehetünk ezek ellen, hogy szünetet tartunk, felállunk a gép elől, megfelelő párnán alszunk, megszabadulunk a stressztől, valamint ha szükséges izomlazítókat is bevetünk.

Kis valószínűséggel, de lehet az oka akár egy nyaki porckorongsérv is.  

A meleg jó a megmerevedett izomra, ellazítja azt. Helyezzünk a fájó testrészre egy kis vászonzacskóban megmelegített sót, de használhatunk meleg vizes palackot is. De segíthet egy forró fürdő, esetleg szauna.

Kerüljük a cipekedést és az egyoldali terhelést, pl. a számítógép előtt való túl hosszú ücsörgést vagy a konyhában a munkaasztal melletti ácsorgást. Ha mégis könnyebb súlyokat (pl. táskákat) cipelünk, figyeljünk, hogy a két kézben egyenlően legyen elosztva a súly. Ilyenkor jobb a hátizsák vagy a kerekes kocsi használata. Ha már csökkent a fájdalom, jöhetnek a kíméletes, lazító tornagyakorlatok, esetleg úszás. De jó szolgálatot tehetnek a különböző izomlazító krémek, balzsamok, csakis természetes alapanyagokból! Segíthet egy jó masszázs is, kombinálva balzsammal. Ha mindez nem elég, keressünk fel egy csontkovácsot, csodákra képes.

A legtöbb esetben a fájdalom néhány nap alatt vagy 1 hét alatt elmúlik.

 

Szüntesd meg a nyakmerevedést.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.