Menü

Ha ezt tapasztalod, akkor komolyan kell venni a nyakfájdalmat!

Veress Máté - HillVital
2020. 08. 27. 09:13:00

Nagyon gyakori probléma minden embernél a nyakfájdalom, de nem okoz minden esetben komolyabb gondot.

 

Vannak olyan helyzetek amikor nem szabad várni és orvoshoz kell fordulni a fájdalom miatt, ilyen egy baleset vagy gerincsérülés.

 

Most nem az ilyen vészhelyzetekről lesz szó hanem egyes szituációkról amikor nem tudod eldönteni, hogy orvoshoz menj-e vagy sem. Ez ritka eset, de olyan is előfordulhat, hogy a fájdalmat valamilyen fertőzés vagy autoimmun betegség vagy egyéb rendszerbetegség okozza, de ebben az esetben komoly panaszok jönnek létre és egyértelmű, hogy orvoshoz kell fordulni.

 

Vannak viszont olyan jelek, amelyek lehet nem annyira zavaróak de érdemes rájuk odafigyelni. Nézzük melyek ezek:

- Ha 6 hétnél tovább fennáll a probléma, akkor már érdemes ellátogatni egy orvoshoz.

- A fájdalom nem annyira zavaró, viszont elkezd romlani, egyre jobban fájni és a gyógynövények balzsamok sem hatnak.

- A nyakfájdalom mellé még egy vagy több tényező társul.

- A gerinc elkezd fájni érintésre

- Indokolatlan fogyás veszi kezdetét.

- Láz jelentkezik illetve hidegrázás.

- Nagyon kellemetlen fejfájás illetve nyakmerevség jön létre.

- Lüktetés vagy pulzáló fájdalom a halántékban vagy a fejed hátsó részében.

- A végtagokban jelentkező zsibbadás, gyengeség.

- Teljesen megmagyarázhatatlan hányinger illetve hányás.


Persze nem kell megijedni ha ezeket tapasztalod, ugyanis egy szakember tud segíteni. Olyan eset is van amikor csak egyszerűen elalszod a nyakadat és azért fáj.  

Oldalsó nyaki fájdalom

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.