Menü

Tudd meg mi segíthet idegbecsípődés esetén

HillVital - Veress Máté
2019. 01. 18. 09:13:00

Akár egy váratlan mozdulat is okozhat becsípődést. Az idegbecsípődés egy nagyon gyakori és rendkívül kellemetlen és szinte akárkivel megtörténhet.

Gyakran korlátozhatja is a mozgást, sőt akár több ideig is. Az idegbecsípődés egy napokig tartó égő, szúró fájdalom, akár még érzékszervi zavarok is előfordulhatnak. Az egyik legrosszabb tulajdonsága az, hogy a fájdalom legtöbb esetben kisugárzik több testrészbe is. Legtöbb esetben ha a hátban történik a becsípődés, akkor azt érezni lehet a lábakban és a csípőben is.
Mivel az idegek gyulladásáról és irritációjáról van szó, ezért többféle kiváltó oka lehet a kialakulásnak. A legtöbb esetben az izmok feszülése áll a háttérben, az izommerevség és a görcs nyomást gyakorol az idegpályákra. Egy egyszerű rossz mozdulat is kiválthatja sportolás közben, vagy akár egy nem megfelelő edzésprogram is kiválthatja a problémát. Egy rossz testtartás is vagy a test egyoldalú terhelése is kiválthat becsípődést.
Az idegbecsípődés kezelése a kiváltó októl függ. Legrosszabb esetben injekció vagy gyógyszer segíthet, ám lehet természetes módszereket is használni. Egy gyógynövényes készítmény is sokat segíthet. A meleg is nagyon jót tesz, ugyanis javítja az izmok vérellátását és enyhíti a feszültséget. Ez meleg vizes palack és az egyes melegítőpárnák nagyon jók lehetnek meleg borogatásnak. A masszírozás is rendkívül jót tesz, mivel ellazítja az izmokat. Hogy elkerüld az izommerevséget, nagyon jó erősítő és nyújtó gyakorlatokat is végezni. Mindenképpen oda kell figyelni a mozgásra és a helyes testtartásra. Az akupunktúrát is lehet alkalmazni de akár csontkovácshoz is lehet fordulni. Akármelyik módszert választjuk fontos, hogy nem szabad kapkodni a baj esetén. Érdemes néhány percig abban a testtartásban maradni ahol becsípődött az ideg, ugyanis már ez is csökkenti a tüneteket. Lélegezni kell lassan és mélyen. A problémás testrészt csak lassan kell mozgatni és nem szabad rángatni. 
Tudd meg mi segíthet idegbecsípődés esetén

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában