Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A vakbélgyulladás tünetei

A vakbélgyulladás tünetei

Sági Zsolt - HillVital
2020. 05. 13. 09:33:00

A hasfájás elég gyakori probléma, többféle betegség tünete lehet.
 

Akár a vakbélgyulladásé is. De milyen egyéb tünetek jelzik még ezt a betegséget? Mikor forduljunk orvoshoz?
 

A vakbélgyulladás a vastagbél kezdeti szakaszát képező vakbélből kiinduló féregnyúlvány gyulladása.
 

A betegség leggyakrabban 10 és 35 év között jelentkezik. A gyulladás kialakulását a féregnyúlvány elzáródása okozza.
 

Ez legtöbbször a bélsárkő miatt következik be.

 

Erre a túl kemény széklet hívhatja fel a figyelmet. De az elzáródás oka lehet még valamilyen idegen test is, a közvetlen kiváltó ok viszont gyakran ismeretlen marad. Sokszor nem egyszerű megállapítani a betegséget.  Egyéb tünetei: rossz közérzet, étvágytalanság, hányinger, többszöri hányás, hőemelkedés és láz. De a vezető tünete a jobb csípőárokban megjelenő fájdalom, ami nyomásra igen intenzív fájdalmat produkál.
 

Ezen a területen megfigyelhető a hasizomzat hirtelen összehúzódása, amely járhat a bőr érzékenységével is. Ha a betegség akut formában jelentkezik, azonnal orvosi ellátást igényel, ugyanis perforálódhat, vagyis átfúródhat a bél fala. De szövődményként bekövetkezhet hashártyagyulladás is. Ha a tünetek erősödnek, azonnali sebészeti beavatkozás szükséges.
 

Addig is, míg az orvos vagy a mentő megérkezik, a gyulladt területet lehet helyileg jegelni, és azonnal ágyba fektetni a beteget. 
 

A vakbélgyulladás tünetei

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.