Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Szívvédő tevékenységek

Szívvédő tevékenységek

Sági Zsolt - HillVital
2020. 10. 30. 17:13:00

A szívbetegségek és a stroke 80%-át meg tudnánk előzni életmódbeli változtatásokkal.

Tudd meg, milyen napi szokások védik a szívedet a tudtod nélkül.

Mozgás: Legyen a mozgás életünk mindennapos része. Szívünk egészsége érdekében naponta legalább 30 perc olyan testmozgásra van szükség, amely emeli a pulzusszámot. Éljünk aktív életet! Sportoljon együtt az egész család. Szervezzünk olyan programokat, ahol közösen mozoghatunk. Lehetőleg csökkenteni kell a tévénézéssel és a számítógépes játékokkal töltött időt. Válasszunk olyan hobbit, amelyek több mozgást igényelnek. A rendszeres mozgás segíti a napi stressz levezetését is.

Dohányzással való felhagyás: Saját és családunk egészsége érdekében ne dohányozzunk! Amennyiben dohányzunk, próbáljunk meg leszokni. A dohányzásnak nincs egészséges mértéke.

Egy pár szál is káros lehet, és jegyezzük meg: soha nem késő abbahagyni.
Ha mégsem tudunk lemondani, semmiképpen se dohányozzunk gyermekünk jelenlétében, hadd éljen dohányfüst-mentes környezetben. Időben beszélgessünk el gyermekünkkel a dohányzás egészségre gyakorolt káros hatásairól.

Csokoládéfogyasztás: Kutatások azt bizonyították, hogy a csokoládéfogyasztás is szerepet játszik a szív egészségének a megőrzésében. Persze nagyon fontos a mértékletesség, tehát ne együnk mindennap kilószámra csokoládét, hanem rendszeresen együnk, de keveset.

Nevetés: A nevetés könnyíti a hangulatunkat, így leveszi a terhelést a szívünkről. Ellazítja a szívben megfeszülő izmokat, serkenti a szívet és a tüdőt, nagyban segíti a pihenést, és csökkenti a szervezetünk feszültségszintjét.

Megfelelő mennyiségű alvás: Ajánlott napi 7-8 óra alvás minden éjszaka, hiszen ennyi alvás biztosan segíti a szívünk regenerációját. Az alváshiány nagyon káros, hiszen növeli a szívinfarktus és a stroke kockázatát. A megfelelő alvás felfrissíti a szívet, és csökkenti a betegségek kialakulását.

Szívvédő tevékenységek

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Erősödő ízületi panaszok a hideg időben
A hideg, illetve hűvösebb idő beköszöntével megszaporodnak az ízületi panaszok száma. Ha téged is érdekel, hogy ennek milyen oka lehet, valamint mit lehet ez ellen tenni, akkor ezt ingyenesen letölthető kis-könyvünkből megtudhatod!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.