Menü

4 tevékenység ami a tudtodon kívül védi a szívedet!

Sági Zsolt - HillVital
2020. 10. 30. 17:13:00

A szívbetegségek és a stroke 80%-át meg tudnánk előzni életmódbeli változtatásokkal.

Tudd meg, milyen napi szokások védik a szívedet a tudtod nélkül.

Gyakori fogmosás: Összefüggés van a száj és a szív egészsége között, ugyanis a fogakon képződő lepedék előkészíti az artériákban lerakódó plakkok kialakulását. A gyulladások a szívbetegség magjai. Tehát érdemes rendszeresen ápolni, és odafigyelni a szánk és a fogaink egészségére.

Csokoládéfogyasztás: Kutatások azt bizonyították, hogy a csokoládéfogyasztás is szerepet játszik a szív egészségének a megőrzésében. Persze nagyon fontos a mértékletesség, tehát ne együnk mindennap kilószámra csokoládét, hanem rendszeresen együnk, de keveset.

Nevetés: A nevetés könnyíti a hangulatunkat, így leveszi a terhelést a szívünkről. Ellazítja a szívben megfeszülő izmokat, serkenti a szívet és a tüdőt, nagyban segíti a pihenést, és csökkenti a szervezetünk feszültségszintjét.

Megfelelő mennyiségű alvás: Ajánlott napi 7-8 óra alvás minden éjszaka, hiszen ennyi alvás biztosan segíti a szívünk regenerációját. Az alváshiány nagyon káros, hiszen növeli a szívinfarktus és a stroke kockázatát. A megfelelő alvás felfrissíti a szívet, és csökkenti a betegségek kialakulását.

Szívvédő tevékenységek

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A tavasz érkeztével véget ér a téli életmódunk. Ezt a folyamatot egy méregtelenítő kúra segítségével is felgyorsíthatjuk, így könnyebben szabadulhatunk meg a felgyülemlett méreg-, és salakanyagoktól. Ez a rövid olvasmány ebben nyújthat segítséget számodra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában