Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Az ekcémás fejbőr kezelése

Az ekcémás fejbőr kezelése

Sági Zsolt - HillVital
2021. 11. 19. 12:57:45

A dermatitis vagy ismertebb nevén az ekcéma az egyik leggyakoribb bőr gyulladásával járó betegség.

Általánosságban elmondható, hogy a bőr eleinte kipirosodik, majd viszkető, apró hólyagok alakulnak ki, majd a vakarást követően apró sebek, pörkök, illetve hámlás is megjelenhet.

Az ekcéma kiváltó okai

Az ekcémának sok kiváltó oka lehet, melyeket azonban két csoportra oszthatunk.

Exogén: Többnyire külső hatások okozzák. A bőrre rákerülő anyagok a bőr gyulladását okozzák azoknál akik erre fogékonyak.

Endogén: Ebben az esetben egyedi hajlam, illetve fogékonyság szükséges a kialakuláshoz. Ilyennek számítanak a szervezetben vagy a bőrön elszaporodó gombák is.

A fejbőrön jelentkező ekcéma

Sajnos az ekcéma több különböző testrészen, így akár a fejbőrön is jelentkezhet. Ezt a fajta ekcémát gyakran szeborreának is nevezik, amely lényegében a fejbőrön jelentkező ekcémára utal. A hajas fejbőrön viszketéssel, hólyagocskákkal, nedvezéssel és hámlással jelentkezik. Könnyedén korpásodáshoz, súlyosabb esetben pedig akár hajhulláshoz is vezethet.

Ekcémás fejbőr kezelése

Abban az esetben ha egyik napról a másikra jelent meg a probléma, akkor érdemes figyelmet fordítani arra, hogy mi válthatta ki. Gyanakodhatunk akár új samponra, festékre, balzsamra vagy akár más kozmetikai termékre.

Az ekcémás fejbőr kezelése esetén a legfontosabb a bőr nyugtatása, valamint a gyulladás csökkentése. Ezt különböző krémek segítségével is elérhetjük. Ezek közül azonban léteznek olyanok, melyek szteroid, illetve nem szteroid tartalmúak. Ezek közül ha tehetjük, akkor ragaszkodjunk a nem szteroid tartalmú balzsamok, krémek használatához. Ilyen nem szteroid tartalmú, természetes összetevőjű krém a Dermasoft balzsam, amely gyógynövények segítségével nyújthat enyhülést.

Tanácsok ekcéma esetére

Téli időszakban figyeljünk oda a szobában a megfelelő mennyiségű páratartalomra. 
Javasolt kerülni a szőrös játékokat, háziállatokat.
Kerüljük a hosszú és túl meleg fürdőzést. Helyette javasolt a langyos vizes zuhanyzás és speciális mosakodók alkalmazása.

Érdemes természetes mosószereket alkalmazni.

A fürdőzést követően szárítkozáskor ne dörzsöljük a bőrt, hanem enyhén nyomkodva töröljük szárazra.

Ne használjunk erős allergizáló hajápolókat, samponokat.

Az ekcémás fejbőr kezelése

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Erősödő ízületi panaszok a hideg időben
A hideg, illetve hűvösebb idő beköszöntével megszaporodnak az ízületi panaszok száma. Ha téged is érdekel, hogy ennek milyen oka lehet, valamint mit lehet ez ellen tenni, akkor ezt ingyenesen letölthető kis-könyvünkből megtudhatod!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.