Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

A visszérkezelés műtét nélkül is lehetséges!

2023. 05. 24. 10:22:00 hillvital.hu

Vannak bizonyos betegségek, melyekkel egészen addig nem szoktunk foglalkozni, míg komolyabb problémát nem okoznak.
 

Tipikusan ilyen a visszeresség, melyre hajlamosak vagyunk mindössze esztétikai gondként tekinteni.

 

A lábszáron kiduzzadó erek azonban nem csak megjelenést rontják, de bizony fájdalmakkal és súlyos egészségügyi következményekkel is járhatnak.
 

A tapasztalatok szerint minden negyedik felnőtt találkozott már a visszér okozta fájdalmakkal, pedig vannak olyan életmódbeli tanácsok, melyeket betartva megelőzhetőek a problémák. Súlyos esetben a szakemberek gyakran ajánlják a műtéti megoldást, ám ettől sokan tartanak, és a kiújulás veszélye is gyakran fennáll. Nem véletlen, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a természetes hatóanyagokat tartalmazó készítmények, amelyek egyszerre szüntetik meg a visszeres lábak okozta fájdalmakat, és gondoskodnak a visszerek visszahúzódásáról.
 

A természet patikája már sokszor bebizonyította, hogy hatékonyabb, mint a hagyományos gyógyszerek, megéri tehát kipróbálnod visszérkezelés során is.
 

Ugyanakkor nem mehetünk el az életmódbeli sajátosságok mellett sem, hiszen ezek gyakran felelősek az egészségügyi problémákért. Bár a visszeresség genetikai okokra is visszavezethető, de a mozgásszegény életmód vagy az elhízás is rossz hatással vannak az erek állapotára. Ha ülőmunkát végzel, akkor legalább óránként állj fel és mozgasd át a tagjaidat, és figyelj arra is, milyen pózban ülsz.
 

A forró vizes zuhanyozás helyett javasolt kipróbálnod a langyos és a hideg víz váltakozását, s naponta legalább harminc percet szánj rá az aktív testmozgásra. Ezzel nem csak az érrendszer állapotát javíthatod, de a felesleges kilóktól is sikerülhet megszabadulnod.
 

Legjobb, ha ruházatodat is úgy állítod össze, hogy ne szorítsa el az sehol keringésedet.
 

A visszeresség tünetei kiválóan megelőzhetőek, illetve enyhíthetőek természetes módszerekkel és odafigyeléssel. Visszérkezelés során érdemes kipróbálnod a műtéten kívüli megoldást nyújtó készítményeket, ezek meglepően jó eredményeket rejtenek magukban.
 

Gyönyörű és visszérmentes láb műtét nélkül.